OnePlus pregăteşte un anunţ special pentru data de 25 august, e probabil vorba de o pereche de căşti (Video)

811 ori
<b>OnePlus pregăteşte un anunţ special pentru data de 25 august, e probabil vorba de o pereche de căşti (Video)</b>Cumva data de 25 august a fost aleasă şi de Xiaomi şi de OnePlus pentru un anunţ de produs, iar în vreme ce Xiaomi va anunţa telefoane, OnePlus sunt ceva mai misterioşi. Ei ne prezintă teaserul video de mai jos în care vedem un disc de pickup sau vinyl..

Cumva data de 25 august a fost aleasă şi de Xiaomi şi de OnePlus pentru un anunţ de produs, iar în vreme ce Xiaomi va anunţa telefoane și probabil un ceas smart, OnePlus sunt ceva mai misterioşi. Ei ne prezintă teaserul video de mai jos în care vedem un disc de pickup sau vinyl redând muzică.

Speculaţiile afirmă că OnePlus va prezenta o nouă pereche de căşti, iar mesajul companiei este de "a ne conecta pe frecvenţă" pe 25 august. Vedem şi un logo "V2" pe acel vinyl şi nu apare în mod clar vreun produs, deşi obiectul din centrul cadrului pare a fi o cască audio. OnePlus are deja câteva perechi de căşti apreciate pe piaţă, precum cele OnePlus Icons de 49.99 dolari sau cele mai accesibile Silver Bullets.

Nu ne-ar mira să fie chiar vorba de o pereche de căşti cu cablu USB Type-C şi nu cel audio obişnuit, urmând exemplul Apple, care pregătesc EarPods Lightning, conform zvonurilor. Şi dacă tot e vorba de muzică, poate vedem şi un serviciu muzical de la OnePlus sau un music phone...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×