Gionee anunţă modelul Marathon M5 Mini, cu ecran de 5 inch şi baterie de 4000 mAh

Autor:  | Publicat în:  Gionee 745 ori
<b>Gionee anunţă modelul Marathon M5 Mini, cu ecran de 5 inch şi baterie de 4000 mAh</b>Un nou telefon cu baterie generoasă a fost anunţat de către Gionee azi, făc&acirc;nd parte din gama Marathon. E vorba despre Gionee Marathon M5 Mini, cu o baterie de 4.000 mAh la bord. La prima vedere am crezut că acest model e &icirc;nrudit cu...

Un nou telefon cu baterie generoasă a fost anunţat de către Gionee azi, făcând parte din gama Marathon. E vorba despre Gionee Marathon M5 Mini, cu o baterie de 4.000 mAh la bord. La prima vedere am crezut că acest model e înrudit cu Allview P8 Energy Mini, dar există câteva diferenţe între cele două.

Spre exemplu modelul Allview are un GPU diferit faţă de cel Marathon şi este mai subţire (8.9 mm faţă de 9.6 mm). E posibil să existe totuşi un grad de rudenie între handseturi, de vreme ce ele au în mare aceleaşi dotări hardware. Gionee Marathon M5 Mini aduce un display de 5 inch, cu rezoluţie 720p şi panou IPS, iar la interior găsim un procesor quad core MediaTek MT6735, cu GPU Mali T720.

Tot la bord se afla 2 GB RAM, 16 GB stocare, slot microSD şi o cameră principală de 8 MP. Pentru selfie avem o cameră de 5 MP, iar acest model vine cu suport pentru conectivitate HSPA+ maxim, deci fără 4G. Radio FM, WiFi b/g/n şi Bluetooth 4.0 sunt pe lista de dotări, iar handsetul măsoară 9.6 mm în grosime. El vine doar pe auriu şi nu are un preţ oficial încă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×