Gionee F105 este un nou telefon midrange, care primeşte certificarea TENAA; Iată dotările sale!

573 ori
<b>Gionee F105 este un nou telefon midrange, care primeşte certificarea TENAA; Iată dotările sale!</b>Gionee &icirc;şi continua ofensiva cu un terminal midrange, pe care &icirc;l puteţi admira mai jos. El a primit certificarea TENAA &icirc;n această săptăm&acirc;nă şi poartă numele de Gionee F105. &nbsp; &nbsp; Handsetul vine cu un ecran de 5 inch...

Gionee îşi continua ofensiva cu un terminal midrange, pe care îl puteţi admira mai jos. El a primit certificarea TENAA în această săptămână şi poartă numele de Gionee F105.

Handsetul vine cu un ecran de 5 inch cu rezoluţie de 1280 x 720 pixeli, iar la bord avem un procesor quad core de 1.3 GHz. Printre dotări găsim şi 2 GB RAM, 16 GB stocare şi un slot microSD, ce oferă suport pentru carduri de până la 128 GB. Gionee F105 integrează o cameră de 8 megapixeli în spate, în vreme ce în faţă se afla o cameră de 5 MP pentru selfie.

Smartphone-ul dispune de o baterie de 2400 mAh, rulează Android 5.1 şi măsoară 8.1 mm în grosime. Terminalul cântăreşte 155 de grame şi va sosi pe alb sau auriu. Dacă ne luăm după imaginile de la TENAA, acest handset vine cu o carcasă din policarbonat, cu porţiune superioară şi inferioară ce imită metalul.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×