UTOK revine cu o campanie specială de reduceri de Anul Nou; iată câteva dintre produsele aflate în prim-plan

846 ori
<b>UTOK revine cu o campanie specială de reduceri de Anul Nou; iată câteva dintre produsele aflate în prim-plan</b>UTOK este o companie al cărui portofoliu de produse a crescut &icirc;n ultimul timp, de la smartphone-uri și tablete inițial, p&acirc;nă la televizoare, camere video de acțiune sau smartwatch-uri &icirc;n acest moment. Cu ocazia Anului Nou, cei de la...

UTOK este o companie al cărui portofoliu de produse a crescut în ultimul timp, de la smartphone-uri și tablete inițial, până la televizoare, camere video de acțiune sau smartwatch-uri în acest moment. Cu ocazia Anului Nou, cei de la UTOK tocmai au dat startul unei campanii de reduceri ce are loc până pe data de 10 ianuarie.

Printre produsele aflate în prim-plan se află smartphone-ul UTOK Stellar Elite, device cu display HD IPS de 5 inch, procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM și 8 GB spațiu intern de stocare + slot microSD de până la 32 GB. Telefonul sosește și cu un senzor foto de 13 megapixeli + bliț LED. Prețul său este acum de 429.99 lei (preț vechi 749 lei).

În categoria tablete regăsim modelul UTOK i800, terminal cu display HD de 8 inch ce rulează sistemul de operare Windows 8.1. Avem parte de un procesor quad-core Intel Z3735G, de 1 GB RAM, și de 16 GB de stocare + slot microSD. Această tabletă poate fi achiziționată la un preț de 329.99 lei (preț vechi 599 lei).

Pentru lista completă de reduceri puteți accesa pagina promoției chiar de aici de pe site-ul utok.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×