Smartphone-ul LG G3 primește în aceste momente actualizarea la Android 6.0 Marshmallow în Polonia

1.634 ori
<b>Smartphone-ul LG G3 primește în aceste momente actualizarea la Android 6.0 Marshmallow în Polonia</b>Așa cum au promis, iată că sud-coreenii de la LG &icirc;ncep distribuirea pachetului software Android 6.0 Marshmallow pentru smartphone-ul flagship din 2014, și anume LG G3. Pentru &icirc;nceput se vor bucura de acest update utilizatorii de terminale...

Așa cum au promis, iată că sud-coreenii de la LG încep distribuirea pachetului software Android 6.0 Marshmallow pentru smartphone-ul flagship din 2014, și anume LG G3. Pentru început se vor bucura de acest update utilizatorii de terminale din Polonia, urmând ca mai apoi pachetul să ajungă și în alte țări europene.

Informația cu privire la actualizarea pentru utilizatorii polonezi de LG G3, sosește chiar din partea directorului executiv LG Polonia prin intermediul unui tweet ce poate fi văzut mai sus. Printre noutățile aduse de Android 6.0 se numără și modul Doze care va închide acele procese din fundal atunci când telefonul nu este folosit.

LG G3 este în continuare un smartphone numai bun de luat în calcul pentru o viitoare achiziție, telefon ce vine cu display Quad HD de 5.5 inch, procesor quad-core Snapdragon 801, 2 sau 3 GB memorie RAM, și cu o cameră foto principală de 13 megapixeli însoțită de un telemetru laser.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×