Gionee GN8001 primește certificarea TENAA; phablet de 6 inch cu 3 GB memorie RAM

689 ori
<b>Gionee GN8001 primește certificarea TENAA; phablet de 6 inch cu 3 GB memorie RAM</b>Un nou device pe care chinezii de la Gionee ni-l pregătesc, este și modelul GN8001, smartphone ce tocmai a primit certificarea TENAA. Ca și specificații avem parte de un phablet relativ bine dotat, acesta sosind cu display Full HD AMOLED de 6 inch, cu...

Un nou device pe care chinezii de la Gionee ni-l pregătesc, este și modelul GN8001, smartphone ce tocmai a primit certificarea TENAA. Ca și specificații avem parte de un phablet relativ bine dotat, acesta sosind cu display Full HD AMOLED de 6 inch, cu procesor octa-core tactat la 1.3 GHz și cu 3 GB memorie RAM.

La interior se află 32 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB, și o cameră frontală de 5 megapixeli. Telefonul va sosi fie cu un senzor foto principal de 13 megapixeli, fie cu unul de 8 megapixeli, dotat cu bliț dual-tone. Totodată, am putea regăsi și o baterie de 3000 mAh.

Pe partea de conectivitate ni se pune la dispoziție 4G LTE, 3G, Bluetooth, GPS și un port microUSB v2.0. Gionee GN8001 sosește într-o carcasă cu grosime de 8.2 mm, și greutate de 206 grame.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×