Noul update Android Wear aduce acum suport pentru redarea audio și pentru recunoașterea gesturilor

659 ori
<b>Noul update Android Wear aduce acum suport pentru redarea audio și pentru recunoașterea gesturilor</b>&Icirc;n urmă cu doar c&acirc;teva zile, sud-coreenii de la LG dezvăluiau smartwatch-ul Watch Urbane 2nd Edition, model ce oferă suport pentru conectivitate celulară independentă odată cu actualizarea la versiunea 1.4 a sistemului de operare Android...

În urmă cu doar câteva zile, sud-coreenii de la LG dezvăluiau smartwatch-ul Watch Urbane 2nd Edition, model ce oferă suport pentru conectivitate celulară independentă odată cu actualizarea la versiunea 1.4 a sistemului de operare Android Wear. Această versiune vine totuși cu mai multe funcții la pachet.

Una dintre acestea, este suportul pentru recunoașterea gesturilor, funcție ce se va activa din meniul de setări. Astfel vom putea naviga prin meniu sau folosi butonul back prin simpla răsucire a încheieturii. De asemenea, primim și suport audio doar în cazul acelor smartwatch-uri dotate cu difuzor.

Practic, notificările și acțiunile realizate vor fi însoțite și de către o alertă sonoră dedicată. Printre modelele ce vin la pachet cu difuzor se numără noul smartwatch LG, dar și Huawei Watch sau Asus ZenWatch 2.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×