VKWorld Discovery S1 este primul smartphone cu ecran 3D și sticlă curbată ce nu necesită ochelari

1.420 ori
<b>VKWorld Discovery S1 este primul smartphone cu ecran 3D și sticlă curbată ce nu necesită ochelari</b>Moda telefoanelor cu ecran 3D a venit şi a trecut foarte rapid, deşi au mai existat tentative &icirc;n Japonia de a &icirc;nvia acest tip de produse. Ultimele handseturi de genul adoptau ecrane 3D ce nu necesitau ochelari speciali pentru vizualizarea...

Moda telefoanelor cu ecran 3D a venit şi a trecut foarte rapid, deşi au mai existat tentative în Japonia de a învia acest tip de produse. Ultimele handseturi de genul adoptau ecrane 3D ce nu necesitau ochelari speciali pentru vizualizarea conţinuturilor tridimensionale, iar un astfel de model este şi VKWorld Discovery S1, pe care îl vedeţi mai jos.

El are un ecran 3D cu sticlă curbată Gorilla Glass, iar dotările sale sunt midrange. Smartphone-ul vine cu un procesor quad core MediaTek MT6735, tactat la 1.5 GHz, 2 GB RAM, 16 GB ROM, plus două sloturi SIM. Ecranul este un IPS Full HD produs de LG Display, dar nu îi cunoaştem diagonala din păcate. La bord se mai află şi o cameră principală de 13 MP, cu senzor Sony, iar în faţă o cameră de 5 MP.

VKWorld Discovery S1 este primul smartphone cu ecran 3D și sticlă curbată ce nu necesită ochelari

Handsetul aduce şi o baterie de 3050 mAh, care poate fi înlăturată şi rulează Android 5.1. El costă 249.99 dolari şi acel display menţionat mai sus foloseşte generaţia a treia de "parallax barrier", cu o grosime redusă şi fără a provoca ameţeli sau greaţă de la grafică 3D. Efectele tridimensionale sunt obţinute şi fără a pierde din luminozitate sau saturare a culorii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×