Gionee M6 și M6 Plus sunt anunțate oficial; smartphone-uri cu baterii generoase

1.632 ori
<b>Gionee M6 și M6 Plus sunt anunțate oficial; smartphone-uri cu baterii generoase </b>Gionee a dezvăluit astăzi în cadrul unui eveniment de presă și smartphone-urile M6 și M6 Plus - modele ce impresionează la capitolul autonomie. Avem baterii de 5000 mAh, respectiv 6020 mAh  - unități care pe hârtie promit o durată de viată cu adevărat

În cadrul unui eveniment de presă ce a avut loc în China cu doar câteva ore în urmă, cei de la Gionee au prezentat oficial smartphone-urile M6 și M6 Plus - terminale ce se fac remarcate prin baterii generoase și design-uri metalice. Aflam din start faptul că versiunile destinate pieței chineze vor sosi la pachet cu chip-uri criptate ce securizează datele stocate de către utilizator pe smartphone-ul deținut.

Gionee M6

(Gionee M6)

Variantele dedicate altor piețe cum este cazul Indiei, vor aduce în schimb un scanner de amprente integrat în butonul home, dar nu și această criptare la nivel hardware. Descoperim faptul că modelul Gionee M6 vine cu display AMOLED de 5.5 inch și rezoluție Full HD, cu un procesor octa-core MediaTek Helio P10 și cu 4 GB memorie RAM. Primim 64 GB de stocare, un slot microSD și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu senzor Sony IMX258 și deschidere f/2.0.

Gionee M6

(Gionee M6)

De asemenea, regăsim aici și un senzor frontal de 8 megapixeli cu deschidere f/2.2, conectivitate dual-SIM, 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth și un jack audio 3.5 mm. Acest telefon rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow alături de interfața Amigo 3.2 UI și ne aduce la interiorul carcasei metalice o baterie de 5000 mAh.

Versiunea cu display de 6 inch numită Gionee M6 Plus sosește în schimb cu o baterie și mai generoasă de 6020 mAh, respectiv cu un display Full HD AMOLED. Aflăm că restul specificațiilor hardware sunt identice cu cele regăsite și pe modelul standard, și faptul că ambele terminale vin cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă la un output de 1.2A. De asemenea, modelele de față pot fi utilizate și pentru încărcarea altor dispozitive printr-un cablu OTG. 

Prețuri:

  • Gionee M6 - 404 dolari (64 GB) / 434 dolari (128 GB)
  • Gionee M6 Plus - 450 dolari (64 GB) / 480 dolari (128 GB)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×