BlackBerry Hamburg apare în imagini de presă înainte de lansarea sa oficială!

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.124 ori
<b>BlackBerry Hamburg apare în imagini de presă înainte de lansarea sa oficială!</b>În vreme ce așteptăm ca oficialii BlackBerry să ne ofere informații oficiale cu privire la noile smartphone-uri cu Android pregătite, iată că astăzi primim noi imagini de presă cu unul dintre cele două modele viitoare, și anume BlackBerry Hamburg/Neon

Teoretic în această lună CEO-ul BlackBerry ne-a promis că va reveni cu informații oficiale referitoare la noile smartphone-uri cu Android pregătite. Până când acest lucru se va întâmpla, avem ocazia ca astăzi să vedem unul dintre noile modele, și anume BlackBerry Neon/Hamburg în noi imagini de presă, dar și să îi aflăm lista sa completă de specificații hardware pe care le va adopta.

BlackBerry Neon

După cum am descoperit încă de acum ceva timp, BlackBerry Neon/Hamburg nu este decât un rebranding pentru modelul Alcatel Idol 4, așa că design-ul cât și specificațiile sunt păstrate. Vom primi un display Full HD de 5.2 inch, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 617, 3 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare. La interior regăsim și o baterie de 2610 mAh cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă Quick Charge 2.0.

BlackBerry Neon

Acest telefon ne mai oferă o cameră foto principală de 13 megapixeli, un senzor frontal de 8 megapixeli și desigur suita standard de elemente de conectivitate: Wi-Fi, Bluetooth 4.0, 4G LTE, port microUSB v2.0 și jack audio 3.5 mm. BlackBerry Hamburg aduce difuzoare stereo și o carcasă ce măsoară 7.4 mm în grosime. Aparent, acesta va fi disponibil de luna viitoare la un preț de 350 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×