Gionee P5W este anunțat oficial; device entry-level cu procesor quad-core și display HD de 5 inch

825 ori
<b>Gionee P5W este anunțat oficial; device entry-level cu procesor quad-core și display HD de 5 inch</b>Pe piața din China a debutat astăzi un nou terminal de buget, și anume modelul Gionee P5W, un terminal al cărui preț de v&acirc;nzare va fi de doar 95 dolari. Pentru o asemenea sumă vom beneficia &icirc;n primul r&acirc;nd de un display HD IPS de 5...

Pe piața din China a debutat astăzi un nou terminal de buget, și anume modelul Gionee P5W, un terminal al cărui preț de vânzare va fi de doar 95 dolari. Pentru o asemenea sumă vom beneficia în primul rând de un display HD IPS de 5 inch și de un procesor quad-core Mediatek MT6735 de 1.3 GHz.

Lista sa de specificații include 1 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare, suport pentru carduri microSD și sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. Gionee P5W sosește cu două sloturi SIM, cu tehnologia audio DTS și cu o baterie de 2000 mAh.

Gionee P5W

Avem la dispoziție o cameră foto principală de 5 megapixeli cu bliț LED, un senzor frontal de 2 megapixeli și conectivitate 3G+. Tot pe partea de conectivitate, avem WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS, un port microUSB v2.0 și un jack audio 3.5 mm. Telefonul de față este disponibil și în România sub forma lui Allview V2 Viper i, device cu preț de 499 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×