Alcatel Pixi 4 Plus Power este anunțat oficial; vine cu baterie de 5000 mAh și display HD de 5.5 inch

1.075 ori
<b>Alcatel Pixi 4 Plus Power este anunțat oficial; vine cu baterie de 5000 mAh și display HD de 5.5 inch</b>Chiar astăzi pe piața din India debutează un nou smartphone de buget, și anume modelul Alcatel Pixi 4 Plus Power - terminal care după cum și denumirea sa ne dă de înțeles, pune focusul pe capitolul autonomie. Aflați că la interior se află o baterie de

Pe piața din India debutează astăzi un nou smartphone Alcatel, și anume modelul Pixi 4 Plus Power - un telefon ce promite din start o autonomie de top grație bateriei sale de 5000 mAh pe care o regăsim la interior. Din păcate la nivel hardware lucrurile nu stau pe atât de bine, fiind vorba despre componente din zona low-end spre mid-range. Totuși, prețul foarte accesibil ar urma să fie un motiv destul de serios care să atragă atenția publicului.

Alcatel Pixi 4 Plus Power

Revenind la dotări, aflați că acest smartphone vine cu display HD IPS de 5.5 inch, cu un procesor quad-core MediaTek tactat la o frecvență de 1.3 GHz și cu doar 1 GB memorie RAM. Avem 8 GB spațiu intern de stocare + slot microSD, o cameră foto principală de 13 megapixeli ce poate filma la rezoluție 1080p@30fps, cât și un senzor frontal de 5 megapixeli pentru captura de tip selfie.

Alcatel Pixi 4 Plus Power

Alcatel Pixi 4 Plus Power rulează Android 6.0 Marshmallow din fabrică, și printre elementele de conectivitate avem următoarele: 3G HPSA+, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, un port microUSB v2.0, Radio FM, A-GPS și un jack audio 3.5 mm. Telefonul măsoară 9.9 mm în grosime, cântărește 202 grame și din câte se pare, va sosi în diferite nuanțe de culoare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×