Gionee P8 Max ar urma să debuteze curând cu display HD de 5.5 inch, procesor quad-core și 3 GB RAM

874 ori
<b>Gionee P8 Max ar urma să debuteze curând cu display HD de 5.5 inch, procesor quad-core și 3 GB RAM</b>În luna octombrie a anului trecut pe piața din China debuta și smartphone-ul Gionee P7 Max, terminal cu display HD de 5.5 inch, procesor octa-core și 3 GB memorie RAM. Din câte descoperim astăzi, firma asiatică deja lucrează la un succesor, unul ce va

Luna octombrie a anului trecut ne-a adus și phablet-ul de buget numit Gionee P7 Max, un terminal cu procesor octa-core, 3 GB memorie RAM și display HD de 5.5 inch. Astăzi descoperim că firma chineză pregătește deja un succesor cunoscut sub denumirea de Gionee P8 Max, unul care totuși nu se va diferenția prea mult în materie de dotări hardware, fiind regăsite doar mici schimbări pe ici pe colo.

Potrivit informațiilor ajunse în mediul online, telefonul va păstra display-ul de 5.5 inch cu rezoluție HD, chip-ul de 3 GB memorie RAM și suportul dual-SIM. Vom avea în schimb un procesor quad-core de 1.5 GHz, 32 GB spațiu intern de stocare și o baterie ce crește de la 3100 mAh pe modelul precedent la 3150 mAh.

Gionee P8 Max va oferi o cameră foto principală de 13 megapixeli, un senzor frontal de 8 megapixeli și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow cu funcția Multi-window disponibilă la pachet. Ce mai trebuie menționat aici este faptul că telefonul nu va oferi slot microSD. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×