Gionee prezintă smartphone-ul P5 Mini; terminal entry-level cu display de 4.5 inch și procesor quad-core

Autor:  | Publicat în:  Gionee 593 ori
<b>Gionee prezintă smartphone-ul P5 Mini; terminal entry-level cu display de 4.5 inch și procesor quad-core</b>Producătorul chinez Gionee a anunțat astăzi lansarea unui nou smartphone, de această dată fiind vorba despre un model din categoria entry-level numit P5 Mini. Cu toate că pachetul hardware nu impresionează, telefonul adoptă un design plăcut,...

Producătorul chinez Gionee a anunțat astăzi lansarea unui nou smartphone, de această dată fiind vorba despre un model din categoria entry-level numit P5 Mini. Cu toate că pachetul hardware nu impresionează, telefonul adoptă un design plăcut, sosind totodată și în diferite nuanțe de culoare potrivite publicului tânăr.

Avem un display IPS de 4.5 inch (854 x 480 pixeli) la bord, un procesor quad-core MediaTek MT6580M de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM și 8 GB de stocare. Ulterior, vom putea opta și pentru un card microSD pentru a mări capacitatea de stocare disponibilă cu alți 32 GB. La pachet, Gionee include și o baterie de 1800 mAh, respectiv suport dual-SIM.

Acest smartphone compact beneficiază de o cameră foto principală de 5 megapixeli cu bliț LED, dar și de un senzor frontal de 2 megapixeli. Gionee P5 Mini măsoară 9.1 mm în grosime, cântărește 153 grame, iar potrivit informațiilor dezvăluite, se pare că telefonul va sosi inițial pe piața din Nigeria la un preț foarte bun.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×