Varianta de culoare neagră a lui HTC 10 se afișează într-o nouă fotografie, pe măsură ce data de lansare se apropie

Autor:  | Publicat în:  HTC 889 ori
<b>Varianta de culoare neagră a lui HTC 10 se afișează într-o nouă fotografie, pe măsură ce data de lansare se apropie</b>Din numerosele leak-uri pe care le-am &icirc;nt&acirc;lnit &icirc;n ultimele săptăm&acirc;ni, am aflat că HTC 10 va fi disponibil &icirc;n diferite nuanțe de culoare, una dintre acestea fiind și negru. După seria anterioară de imagini ce ne...

Din numerosele leak-uri pe care le-am întâlnit în ultimele săptămâni, am aflat că HTC 10 va fi disponibil în diferite nuanțe de culoare, una dintre acestea fiind și negru. După seria anterioară deimaginice ne prezentau această variantă foarte interesantă, iată că astăzi pe web își face apariția un nou material similar.

Vedem din nou partea din spate a noului flagship, și cele două versiuni de culoare gri, respectiv negru. Aici se află poziționată central camera foto de 12 megapixeli, iar chiar lângă regăsim bliț-ul dual-tone și un telemetru laser prin care focalizarea subiecților se va realiza mult mai rapid de această dată.

Până în acest moment știm faptul că HTC 10 va opta pentru un display cu rezoluție Quad HD și tehnologie SuperLCD5, și pentru un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820. De asemenea, vom primi un buton home fizic cu scanner de amprente, o cameră frontală cu tehnologie UltraPixel și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

Totodată, dintr-un teaser anterior am descoperit că noul flagship al taiwanezilor va impresiona și la capitolul redare audio. Vă reamintim că lansarea telefonului este programată pentru data de 12 aprilie, zi în care va fi organizat un eveniment simultan în Londra, New York și Taipei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×