Google Photos include acum funcţia "Undo", folosită pentru a anula modificările aduse fotografiilor

Autor:  | Publicat în:  Google 431 ori
<b>Google Photos include acum funcţia "Undo", folosită pentru a anula modificările aduse fotografiilor</b>Butonul "Undo" este probabil cea mai importantă invenţie din domeniul editării foto, video şi de text, pentru că anularea greşelilor e sf&acirc;ntă atunci c&acirc;nd vrei să creezi conţinut de calitate. Astfel era logic că opţiunea Undo să...

Butonul "Undo" este probabil cea mai importantă invenţie din domeniul editării foto, video şi de text, pentru că anularea greşelilor e sfântă atunci când vrei să creezi conţinut de calitate. Astfel era logic că opţiunea Undo să apară şi în Google Photos, la nivel de editare foto.

În ultimul an tot mai mulţi producători de telefoane au oferit Photos că aplicaţie de galerie foto şi editor foto preinstalat, deci popularitatea sa a crescut. Depărtându-se de Google+ şi ceea ce pare a fi un eşec, Photos se descurca binişor de sine stătător. Aplicaţia a primit câteva actualizări în ultimele zile, care îi  permit să recunoască momentul când aţi făcut o excursie sau când aţi participat la un eveniment.

Se va crea astfel un album automat cu cele mai bune cadre de acolo. În plus, acum editarea de imagini în Google Photos nu va mai modifica iremediabil originalul şi veţi putea da "Undo" la orice filtru, crop sau efect aplicat. Înainte Google crea o copie a imaginii originale, astfel încât ea să nu se piardă, dar astfel se consuma spaţiu în albume.

Acum copiile au dispărut şi putem anula pur şi simplu modificările cu o apăsare pe "Undo". Photos a ajuns la vesiunea 1.17.0.118258643, care aduce şi noi filtre şi un uşor facelift de UI. Găsiţi APK-ul aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×