Gionee V188S primește certificare din partea TENAA; vine cu o baterie uriașă de 5.000 mAh

Autor:  | Publicat în:  Gionee 1.031 ori
<b>Gionee V188S primește certificare din partea TENAA; vine cu o baterie uriașă de 5.000 mAh</b>Dacă ne-am obișnuit ca până acum Gionee să ne impresioneze prin lansarea unor device-uri foarte subțiri demne de Cartea Recordurilor, astăzi aflăm despre un produs care este menit să ofere ceva mai mult de atât. Numele noului device pregătit de...

Dacă ne-am obișnuit ca până acum Gionee să ne impresioneze prin lansarea unor device-uri foarte subțiri demne de Cartea Recordurilor, astăzi aflăm despre un produs care este menit să ofere ceva mai mult de atât. Numele noului device pregătit de Gionee este V188S, acesta fiind certificat de curând de către Tenaa.

în timp ce specificațiile sale nu sunt atât de bune pe cât ne așteptam, Gionee V188S aduce în schimb la pachet o super-baterie de 5.000 mAh, unitate ce ne va asigura o autonomie de durată chiar și pe parcursul unei utilizări constante a terminalului.

Printre dotările lui Gionee V188S se numără un display LCD FWVGA de 4.99 inch cu rezoluție 854 x 480 pixeli, un procesor quad-core tactat la 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare, o cameră foto principală de 8 megapixeli și o cameră secundară de 2 megapixeli.

Primim și WiFi, Bluetooth 4.0, și conectivitate LTE 4G. Din punct de vedere al dimensiunilor, modelul V188S măsoară 144.5 mm în lungime, 71.4 mm în lățime și 10.4 mm în grosime, greutatea sa totală ajungând la 151.8 grame. Acest device rulează sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat și va sosi pe piața din China în varianta de culoare albă.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×