Gionee S8 Lite primește certificarea TENAA; se renunță la tehnologia AMOLED și la telemetrul laser

795 ori
<b>Gionee S8 Lite primește certificarea TENAA; se renunță la tehnologia AMOLED și la telemetrul laser</b>Gionee S8 este pe cale să primească și o versiune Lite, detaliu dezvăluit de către agenția chineză TENAA. Aceasta din urmă certifică smartphone-ul Gionee GN9012, produs cu display Full HD de 5.5 inch, procesor octa-core de 1.8 GHz și 4 GB memorie RAM

Compania chineză Gionee prezenta în urmă cu doar câteva luni în Barcelona și smartphone-ul S8 - un terminal din zona high-end ce ne încânta prin display-ul cu tehnologie 3D Touch și prin chip-ul de 4 GB memorie RAM. Acest produs este prezent și la noi pe plan local sub forma lui Allview X3 Soul PRO, telefon cu preț de 1.999 lei.

Din câte descoperim prin intermediul TENAA, se pare că producătorul de față ne pregătește și o variantă Lite cunoscută sub numele de serie GN9012. Acest model păstrează în mare parte design-ul lui S8, dar se remarcă o poziționare diferită a camerei foto, și renunțarea la telemetrul laser pentru focalizare.

Totodată, smartphone-ul vine cu un display IPS Full HD de 5.5 inch de această dată, renunțându-se la tehnologia AMOLED. Printre dotările sale regăsim același chip de 4 GB memorie RAM, un procesor octa-core de 1.8 GHz (posibil Snapdragon 652) și 32 GB spațiu de stocare.

Gionee S8 Lite ne oferă o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED, un senzor frontal de 8 megapixeli și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow. Se remarcă totuși o îmbunătățire a bateriei comparativ cu versiunea standard, fiind adusă o unitate de 3.130 mAh (vs. 3000 mAh).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×