Gionee S8 Lite primește certificarea TENAA; se renunță la tehnologia AMOLED și la telemetrul laser

Autor:  | 720 ori
<b>Gionee S8 Lite primește certificarea TENAA; se renunță la tehnologia AMOLED și la telemetrul laser</b>Gionee S8 este pe cale să primească și o versiune Lite, detaliu dezvăluit de către agenția chineză TENAA. Aceasta din urmă certifică smartphone-ul Gionee GN9012, produs cu display Full HD de 5.5 inch, procesor octa-core de 1.8 GHz și 4 GB memorie RAM

Compania chineză Gionee prezenta în urmă cu doar câteva luni în Barcelona și smartphone-ul S8 - un terminal din zona high-end ce ne încânta prin display-ul cu tehnologie 3D Touch și prin chip-ul de 4 GB memorie RAM. Acest produs este prezent și la noi pe plan local sub forma lui Allview X3 Soul PRO, telefon cu preț de 1.999 lei.

Din câte descoperim prin intermediul TENAA, se pare că producătorul de față ne pregătește și o variantă Lite cunoscută sub numele de serie GN9012. Acest model păstrează în mare parte design-ul lui S8, dar se remarcă o poziționare diferită a camerei foto, și renunțarea la telemetrul laser pentru focalizare.

Totodată, smartphone-ul vine cu un display IPS Full HD de 5.5 inch de această dată, renunțându-se la tehnologia AMOLED. Printre dotările sale regăsim același chip de 4 GB memorie RAM, un procesor octa-core de 1.8 GHz (posibil Snapdragon 652) și 32 GB spațiu de stocare.

Gionee S8 Lite ne oferă o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED, un senzor frontal de 8 megapixeli și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow. Se remarcă totuși o îmbunătățire a bateriei comparativ cu versiunea standard, fiind adusă o unitate de 3.130 mAh (vs. 3000 mAh).


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×