Glofiish X610 disponibil in Rusia

1.369 ori
<b>Glofiish X610 disponibil in Rusia</b>Dupa ce v-am prezentat recenzii ale telefoanelor E-ten Glofiish X800 si M800, asteptam cu nerabdare lansarea lui X610 in tara noastra. Vecinii nostri de la rasarit sunt mai norocosi, Rusia beneficiind deja de acest handset. Inainte ca iPhone 3G sa...

Dupa ce v-am prezentat recenzii ale telefoanelor E-ten Glofiish X800 si M800, asteptam cu nerabdare lansarea lui X610 in tara noastra. Vecinii nostri de la rasarit sunt mai norocosi, Rusia beneficiind deja de acest handset.

Inainte ca iPhone 3G sa soseasca in Rusia, utilizatorii din aceasta tara pot cumpara noul smartphone E-Ten Glofiish X610. Practic, acest telefon ofera utilizatorilor orice functie dorita, in afara de conectivitate 3G si toate la pretul de 650 de dolari. Lista de specificatii a lui X610 include un procesor Samsung SC3 la 400 MHz, 128 MB ROM, conectivitate GSM/GPRS/EDGE si un display touchscreen QVGA.

In ce priveste navigarea prin GPS, terminalul va include un chipset SiRF Star III, iar printre dotari se numara si o camera de 2 megapixeli, conectivitate WiFi si Bluetooth 2.0. Ati cumpara un astfel de handset pentru pretul de 650 de dolari sau veti astepta lansarea lui iPhone 3G din data de 22 august?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×