Visa va trimite alerte SMS despre tranzactiile cu cardul

Autor:  | Publicat în:  Financiare 1.069 ori
<b>Visa va trimite alerte SMS despre tranzactiile cu cardul</b>Visa si alte 8 institutii financiare nord-americane vor initia un program pilot cu un total de 26.000 de participanti. Acesta va presupune trimiterea unor notificari in timp real prin SMS posesorilor de conturi Visa. Programul este realizat in colaborare...

Visa si alte 8 institutii financiare nord-americane vor initia un program pilot cu un total de 26.000 de participanti. Acesta va presupune trimiterea unor notificari in timp real prin SMS posesorilor de conturi Visa.

Programul este realizat in colaborare cu marii operatori nord-americani si doreste sa imbunatateasca procesul de plata prin intermediul cardurilor Visa. Acum, in loc sa aflati in ore sau chiar zile ca ati facut o tranzactie, sau ca aceasta a fost completata cu succes, notificarea va veni la doar cateva secunde dupa utilizarea cardului.

Printre alertele oferite de Visa in cadrul programului se numara cele din cazul retragerii de bani de la un bancomat, notificarea in cazul unei tranzactii internationale, a unei tranzactii prin Internet sau telefon sau efectuarea unui transfer al unei sume prea mari. Prin intermediul alertei primite prin email sau SMS, posesorii de carduri pot verifica detaliile tranzactiei, contactand apoi banca daca apar probleme, pentru a opri tranzactiile. Visa a inceput testele acestui serviciu inca din 2007, cu ajutorul unui program pilot aplicat angajatilor sai.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×