Gmail a fost updatat, iar suportul SyncML este iminent

Autor:  | Publicat în:  Google 1.373 ori
<b>Gmail a fost updatat, iar suportul SyncML este iminent</b>Lucrurile sunt pe cale sa devina mai bune la capitolul sincronizare a contactelor de pe telefonul mobil. Aflam prin intermediul celor de la Allaboutsymbian ca Google Gmail, sectiunea "Contacte" va beneficia de o interfata SyncML si ca acum contactele...

Lucrurile sunt pe cale sa devina mai bune la capitolul sincronizare a contactelor de pe telefonul mobil. Aflam prin intermediul celor de la Allaboutsymbian ca Google Gmail, sectiunea "Contacte" va beneficia de o interfata SyncML si ca acum contactele dumneavoastra nu vor mai "inundate" de mailuri.

In ce priveste interfata SyncML, aceasta permite sincronizarea informatiilor si contactelor Gmail cu orice telefon dotat cu OS Symbian. Imbunatatirile au fost observate in My Nokia Backup, in extensiile GooSync si in Ovi Sync, care va sosi in curand. Si Apple a dat lovitura, in special in lumea oamenilor de afaceri permitand o sincronizare perfecta a contactelor si datelor de pe iPhone si implementand suport Exchange.

In plus, acum beneficiem de serviciul MobileMe, care poate sincroniza toate terminalele Apple din preajma, fie ca vorbim despre un iMac, MacBook Pro sau iPhone 3G. Pe cand si o sincronizare universala dincolo de granitele Symbian/Linux/Windows Mobile/Mac OS X? Raspunsul va veni probabil de la Google sau de la fundatia LiMo, asta daca un reusesc o  minune cei de la Symbian Foundation.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×