Sony Ericsson concediaza 2000 de angajati din cauza profiturilor mici

1.054 ori
<b>Sony Ericsson concediaza 2000 de angajati din cauza profiturilor mici</b>Sony Ericsson a impresionat neplacut analistii industriei mobile, printr-o scadere importanta a profiturilor, dar nici restul anului nu arata prea roz pentru companie. Ieri producatorul anunta un profit trimestrial net de doar 6 milioane de euro, fata de...

Sony Ericsson a impresionat neplacut analistii industriei mobile, printr-o scadere importanta a profiturilor, dar nici restul anului nu arata prea roz pentru companie. Ieri producatorul anunta un profit trimestrial net de doar 6 milioane de euro, fata de cei 220 din acelasi trimestru al anului trecut. Ca urmare, Sony Ericsson va concedia 2000 de angajati, majoritatea contractori si consultanti.

Problema celor de la Sony Ericsson este eterna criza economica, care indeamna clientii sa cumpere telefoane ieftine low-end, pe care producatorul nu prea s-a mai axat recent. Analista Gartner Carolina Milanesi a afirmat ca restul anului arata si mai ingrijorator pentru Sony Ericsson, mai ales daca avem in vedere ca oficialii companiei par fi renuntat deja la speranta obtinerii vreunui succes in 2008.

Intre timp Nokia se descurca de minune si are rezultate previzibile pentru analisti, care pun succesul sau pe seama faptului ca pe pietele in curs de dezvoltare compania finlandeza este singura care ofera telefoane ultra low-cost. Din pacate pentru Sony Ericsson, managerii sai nu mai cred nici macar ca XPERIA X1 ii poate salva. Sa fie momentul pentru o noua destramare tip Motorola?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×