Apple cumpără startup-ul Turi, care se axează pe deep learning şi "machine learning"

1.760 ori
<b>Apple cumpără startup-ul Turi, care se axează pe deep learning şi "machine learning"</b>Apple a realizat o nouă achiziţie în ultimele zile, sub forma startup-ului Turi, care se ocupă cu deep learning şi machine learning. Asta înseamnă că firma din Cupertino are planuri mari pe partea de AI şi legate de Siri.

Apple a realizat o nouă achiziţie în ultimele zile, sub forma startup-ului Turi, care se ocupă cu deep learning şi machine learning. Asta înseamnă că firma din Cupertino are planuri mari pe partea de AI şi legate de Siri.

Era de aşteptat să vedem mutări de genul, după ce Google Assistant a debutat la I/O, iar Cortana continuă să evolueze. Achiziţia Turi ar fi evaluată la aproximativ 200 de milioane de dolari, iar firma îşi va păstra sediul din Seattle. În trecut Apple a mai cumpărat firme din domeniu, precum Perceptio în 2015, companie specializată pe recunoaşterea de imagini şi machine learning.

În 2014 Apple cumpăra şi compania Union Bay Networks, tot din Seattle, dar de această dată axată pe cloud networking. Revenind la Turi, ea include dezvoltatori care creează aplicaţii bazate pe inteligența artificială, menite să ajute micile şi marile organizaţii să interpreteze date şi informaţii. Câteva exemple includ detectarea de fraude, motoare de recomandări, predicţii legate de clientela şi segmentarea publicului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×