Gmail GO este acum disponibil în Google Play; Se adresează telefoanelor cu hardware slab

1.040 ori
<b>Gmail GO este acum disponibil în Google Play; Se adresează telefoanelor cu hardware slab</b>Astăzi cei de la Google au listat în magazinul propriu de aplicații și titlul Gmail Go - software destinat telefoanelor cu hardware limitat. Aplicația oferă funcții precum posibilitatea de a adăuga conturi multiple, funcții anti-spam, cât și

În pragul lansării lui Nokia 1, telefon cu Android Go pe care tocmai ce l-am văzut în imagini oficiale via Evan Blass, iată că cei de la Google listează în magazinul de aplicații și titlul numit Gmail Go ce poate fi descărcat de aici. Această aplicație de mesagerie este creată special pentru telefoanele Android Go și pentru cele cu dotări slabe în general care au 1 GB RAM sau chiar mai puțin. 

Gmail Go

Printre funcțiile pe care această versiune de Gmail le va oferi se numără posibilitatea de a folosi mai multe conturi în aplicație, 15 GB de stocare gratis, dar și funcții anti-spam. Din câte putem vedea în pagina dedicată din Google Play, titlul de față încă nu este disponibil la nivel global și nu toate smartphone-urile Android sunt compatibile.

Așteptăm ca Google să vină curând cu o listă a modelelor compatibile pentru a face situația mai clară și aflați că printre alte titluri din zona "Go" mai avem YouTube, Gboard și Google Assistant.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×