Samsung Galaxy S9 apare în benchmark-uri noi: duel între versiunea Exynos şi cea Snapdragon, depăşind performanţele lui iPhone X în AnTuTu

1.350 ori
<b>Samsung Galaxy S9 apare în benchmark-uri noi: duel între versiunea Exynos şi cea Snapdragon, depăşind performanţele lui iPhone X în AnTuTu</b>Lansarea smartphone-ului Samsung Galaxy S9 este la numai 10 zile distanță și cu toate acestea continuă leak-urile, astăzi fiind vorba despre benchmark-uri în care vedem listate ambele variante, adică cele cu Exynos și Snapdragon. După cum se poate

Una dintre scăpările cele mai frecvente ale lui Samsung Galaxy S9 din ultima vreme e cea la nivel de benchmark. Procesorul cel nou Exynos 9810 a fost văzut în acţiune în scăpări de benchmark recente, iar acum Galaxy S9+ apare în AnTuTu cu Snapdragon 845 la bord. Aflăm cum se compară cele două versiuni şi cum arată scorurile faţă de puternicul iPhone X.

Galaxy S9

În AnTuTu apare rezoluţia Full HD+, deşi probabil telefonul are o rezoluţie Quad HD+ mai degrabă, cu aspectul atipic de 18.5:9 la posturi. Aflăm şi că Galaxy S9+ va avea 6 GB RAM, în vreme ce modelul mai mic şi cu camera singulară are doar 4 GB RAM. Toate aceste scăpări se potrivesc cu precedentele leakuri de specificaţii. Ambele modele au 64 GB de stocare.

Galaxy S9

Scorul din AnTuTu pentru Galaxy S9+ este de 265.267 puncte, uriaş indiferent la ce device te raportezi. Spre exemplu la testele noastre în AnTuTu, iPhone X a atins 205.660 puncte, iar campion era iPhone 8 cu 209.404 puncte. Galaxy S8 a rămas la 171k puncte.

Galaxy S9 cu Exynos obţine 3717 puncte în sub testul single core din GeekBench 4, dar şi 8839 puncte în cel multi core. asta în vreme ce Galaxy S9+ cu Snapdragon are 2455 puncte şi respectiv 8312 puncte (single si multi). Galaxy S9 cu Exynos are 3648/8894 puncte. iPhone X stă mai bine cu 4252 puncte în testul single core şi 10.224 în cel multi core, dar aici avem de-a face cu prototipuri S9, deci posibil ca varianta finală să stea mai bine. Evident toate acestea sunt teste sintetice şi orientative şi după atâtea scandaluri cu măsluiri suntem super precauţi.

Ne intrigă totuşi ecartul de performanţă între Galaxy S9 şi S9+, ceva ce nu am văzut la S8 faţă de S8+.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×