GOCLEVER lansează smartphone-ul Quantum 450 ce vine cu display qHD IPS de 4.5 inch și procesor quad-core

Autor:  | Publicat în:  GOCLEVER 1.385 ori
<b>GOCLEVER lansează smartphone-ul Quantum 450 ce vine cu display qHD IPS de 4.5 inch și procesor quad-core</b>în cursul zilei de ieri, cei de la GOCLEVER au anunțat lansarea unui nou smartphone numit Quantum 450, device ce vine la pachet cu un display qHD IPS de 4.5 inch și un procesor quad-core. Acesta se dorește a fi un smartphone cu performanțe de top...

în cursul zilei de ieri, cei de la GOCLEVER au anunțat lansarea unui nou smartphone numit Quantum 450, device ce vine la pachet cu un display qHD IPS de 4.5 inch și un procesor quad-core. Acesta se dorește a fi un smartphone cu performanțe de top destinat în special entuziaștilor de tehnologie care nu doresc să cheluiască un buget consistent pentru un astfel de produs.

GOCLEVER Quantum 450 dispune de un display IPS de 4.5 inch cu rezoluție 960x540 pixeli, un procesor quad-core Cortex A7 tactat la 1.2 GHz, un GPU Broadcom VideoCore IV, 512 MB RAM DDR2, 4 GB de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB. De asemenea, pe partea de fotografie avem la dispoziție o cameră foto principală de 5 megapixeli și o cameră secundară pentru video-convorbiri de 0.3 megapixeli.

GOCLEVER Quantum 450

La capitolul conectivitate, GOCLEVER Quantum 450 oferă Wifi b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS, Radio FM, un port microUSB 2.0 și o ieșire audio 3.5 mm. Acest device vine cu sistemul de operare Android 4.2 JellyBean preinstalat, OS ce aduce la pachet aplicațiile Facebook și Skype, cât și o suită de aplicații de navigare GPS.

Goclever lansează smartphone-ul Quantum 450 ce vine cu display qHD IPS de 4.5 inch și procesor quad-core

GOCLEVER​ Quantum 450 măsoară 134 mm în lungime, 67 mm în lățime și 10.2 mm în grosime. Aflăm și faptul că acesta cântărește doar 146 grame și că va fi disponibil pe piață începând cu cea de-a doua jumătate a lunii mai în două variante de culoare, și anume alb sau negru la un preț recomandat de 439 lei.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×