Google Search introduce o funcție prin care vom putea repera locul În care ne-am parcat mașina

863 ori
<b>Google Search introduce o funcție prin care vom putea repera locul În care ne-am parcat mașina</b>Un nou update introdus de Google pentru aplicația Google Search vine de acum în ajutorul șoferilor care găsesc dificil de reperat locul în care și-au parcat mașina. Astfel, Google Now va afișa un card utilizatorului, card prin care va fi găsit...

Un nou update introdus de Google pentru aplicația Google Search vine de acum în ajutorul șoferilor care găsesc dificil de reperat locul în care și-au parcat mașina. Astfel, Google Now va afișa un card utilizatorului, card prin care va fi găsit locul în care a fost parcată mașina și modalitatea prin care vom putea ajunge în locul cu pricina.

Această funcție poartă numele de Asistare la parcare (Parking Assist) și va aduce pe lângă posibilitatea de reperare a autoturismului și abilitatea de a adăuga porecle la contacte, modalitate prin care cardurile de contacte devin într-un fel mai interactive.

Update-ul pentru aplicația Google Search va fi instalat în mod automat, sau o putețidescărca chiar voi direct din magazinul de aplicații Google Play Store. Veți găsi această funcție de asistare la parcare folositoare?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×