Huawei Ascend P7 apare Într-o primă serie de imagini randate pentru presă

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.031 ori
<b>Huawei Ascend P7 apare Într-o primă serie de imagini randate pentru presă</b>După cum am aflat zilele trecute, succesorul lui Huawei Ascend P6, și anume Ascend P7 are de gând să se afișeze oficial în fața publicului pe data de 7 mai, moment în care vom vedea pe lângă acest model și versiunea mini. Astăzi, putem arunca...

După cum am aflat zilele trecute, succesorul lui Huawei Ascend P6, și anume Ascend P7 are de gând să se afișeze oficial în fața publicului pe data de 7 mai, moment în care vom vedea pe lângă acest model și versiunea mini. Astăzi, putem arunca o nouă privire asupra terminalului ce și-a făcut apariția într-o serie de noi imagini randate pentru presă.

Aceaste imagini provin de la binecunoscutul zvonac Evan Peters, persoana din spatele contului de Twitter @evleaks. Din câte putem observa, Huawei Ascend P7 păstreză în mare parte linia de design introdusă de către modelul precedent, dar care aduce în același timp un display mai mare, în acest caz fiind vorba de o unitate de 5 inch.

Huawei Ascend P7

Huawei Ascend P7 va sosi cu o cameră de 13 megapixeli cu bliț LED, o cameră frontală de 8 megapixeli, un procesor quad-core HiSilicon Kirin 910T tactat la 1.8 GHz, 2 GB RAM, 16 GB de stocare și un slot pentru carduri microSD. Acest nou device va sosi la pachet cu o baterie de 2.500 mAh și va măsura mai puțin de 7 mm.

Huawei Ascend P7

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×