Google Android, acum si pe Nokia N810

Autor:  | Publicat în:  Google 2.257 ori
<b>Google Android, acum si pe Nokia N810</b>Dupa ce ultimele zvonuri ale conferintei CTIA Wireless 2008, din Las Vegas s-au stins ne intoarcem la obisnuitele vesti despre Google Android, la curtarea Yahoo! de catre Microsoft si terminalele care urmeaza a fi lansate in curand. Descoperim cu...

Dupa ce ultimele zvonuri ale conferintei CTIA Wireless 2008, din Las Vegas s-au stins ne intoarcem la obisnuitele vesti despre Google Android, la curtarea Yahoo! de catre Microsoft si terminalele care urmeaza a fi lansate in curand. Descoperim cu surprindere ca Google Android si-ar putea face loc chiar si pe celebrul Internet Tablet Nokia N810, pe care il puteti admira in imaginea urmatoare.

Si nu il admirati oricum, ci ruland sistemul de operare Android, pe care il vom vedea pentru prima oara pe terminale puse in vanzare in vara acestui an, sau, daca bugurile sunt prea multe, in toamna acestui an. Intersectia dintre Nokia N810 si functionalitatile lui Android va da nastere unui hit, care va contesta chiar si suprematia lui iPhone, desi terminalul Nokia si cel Apple concureaza in segmente diferite.

In cazul in care va simtiti curajosi puteti testa Android pe Nokia N810 cu ajutorul unui ghid detaliat de pe elinux.org, site picat deocamdata, probabil din cauza numarului mare de accesari. La prima testare a lui Android pe tabletul Nokia descoperim ca OS-ul ruleaza la o rezolutie de 840 x 480 pixeli si nu cea de 480 x 272 oferita pana acum de emulatoare. Va reamintim ca ghidul pentru a rula Android pe terminalul Nokia se afla pe pagina Wiki a celor de la elinux.org, iar pasii presupun ca dumneavoastra sa fiti familiari cu bazele Linuxlui de pe embedded ARM.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×