Două smartphone-uri Nokia cu Android la bord apar în benchmarkul GeekBench 3, cu un procesor AMD la pachet

1.850 ori
<b>Două smartphone-uri Nokia cu Android la bord apar în benchmarkul GeekBench 3, cu un procesor AMD la pachet</b>După ce aflam de curând din partea unui insider faptul că Nokia ne pregătește lansarea a două terminale cu Android până la sfârșitul acestui an, iată că astăzi apar și indicii în acest sens. Două terminale misterioase Nokia tocmai ce și-au făcut apariția

Aflam recent de la un insider că Nokia ar putea să îşi lanseze telefoanele şi tabletele cu Android mai devreme decât ne aşteptam, poate chiar în ultimele luni ale acestui an. Continuă scăpările, cu picătura, nu cu toptanul precum la iPhone 7 de exemplu, iar azi luăm contact cu benchmarkuri ale unor modele noi Android de la Nokia.

Nokia 5320

Vă reamintim că Nokia îşi oferă doar brandul, experienţa şi designul pentru noile modele, iar producţia în sine e realizată de o terţă parte, adică Foxconn. Nokia nu se va ocupa nici de vânzare şi încă nu suntem siguri că va avea de-a face cu marketingul produselor. În fine, aceste modele au apărut în benchmarkul GeekBench, iar primul şi cel mai avansat dintre handseturi e cunoscut că Nokia 5320 şi vine cu un procesor quad core tactat la 2.27 GHz, plus 2 GB RAM.

Nokia 5320

Avem de-a face cu un prototip care ruleaza un Android destul de vechi, în varianta 4.4.4. Al doilea model Android are numele de cod RM-1490 şi a apărut la rândul său în GeekBench, el fiind dotat cu procesor single core AMD, ceva ce nu vedem în fiecare zi. E vorba despre un AMD A8 tactat la 500 MHZ, iar lista de dotări include şi 2 GB RAM şi Android 4.2.2, deci un release şi mai vechi.

Evident prototip nu înseamnă că va exista şi varianta finală, deci mai avem de aşteptat scăpări mai clare înainte să tragem concluzii. Interesant totuşi să vedem AMD în ecuaţie...chiar dacă performanţele sunt mici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×