Google anunta telefonul Android G1 deblocat special pentru developeri

Autor:  | Publicat în:  Google 1.305 ori
<b>Google anunta telefonul Android G1 deblocat special pentru developeri</b>Google doreste ca sistemul mobil de operare Android si Android Market sa devina la fel de competitive ca si OS-ul iPhone si faimosul App Store. Ultimul detine o cota de piata impresionanta, inregistrand peste de 2 milioane de downloaduri de aplicatii...

Google doreste ca sistemul mobil de operare Android si Android Market sa devina la fel de competitive ca si OS-ul iPhone si faimosul App Store. Ultimul detine o cota de piata impresionanta, inregistrand peste de 2 milioane de downloaduri de aplicatii pentru iPhone zilnic, dar Google are o surpriza pentru developerii sai.

Gigantul motoarelor de cautare tocmai a anuntat varianta Android Dev 1 a telefonului sau G1, un model cu SIM si hardware deblocat si gata de utilizare pentru orice impatimit al programarii si hackingului. Android Dev Phone 1 soseste cu un bootloader pentru developeri si cu suport pentru versiunile customizate ale OS-ului Android.

In plus, suportul pentru orice cartela SIM face handsetul tentant pentru hackerii si developerii din toata lumea. Pentru a pune mana pe aceasta varianta speciala a terminalului T-Mobile G1, va trebui sa va inregistrati drept developer Android prin Android Market, platind o taxa de 25 de dolari. Telefonul, in aceasta varianta costa 399 de dolari, cu livrare gratuita in SUA si este disponibil in 18 tari, printre care si Germania, Spania sau Ungaria.

Sursa: Intomobile.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×