Mascota dedicată lui Android 7.0 Nougat ne este prezentată într-un clip video de către Google

975 ori
<b>Mascota dedicată lui Android 7.0 Nougat ne este prezentată într-un clip video de către Google</b>Chiar aseară v-am informat prin intermediul unui articol despre decizia Google cu privire la denumirea pe care viitorul release Android 7.0 îl va purta. Ei bine, se pare că această versiune se va numi Android 7.0 Nougat, și cum era de așteptat primim și o

Așa cum ați aflat aseară, Google a decis ca denumirea oficială a noii versiuni Android 7.0 ce urmează a sosi pe smartphone-urile compatibile din toamnă, să fie Nougat - nume nu pe atât de atractiv precum Nutella. Cum ne-au obișnuit, cei de la Google au prezentat ieri și o statuie dedicată acestei versiuni OS, mascotă pe care o vedem prin intermediul clipului video de mai jos.

Printre alte sugestii primite din partea publicului pentru denumirea noului release Android, s-au numărat opțiuni ca Nectar, New York Cheesecake, ba chiar și Napoleon. De asemenea, a existat și o sugestie interesantă din partea unui utilizator de a numi viitorul update într-un mod foarte simplu - Android N.

Într-un final s-a ales ca denumirea finală să fie Nougat, nume purtat de către un desert european originar din Spania, și destul de popular și pe plan local. 

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×