Telefonul LG SU100 lansat in Coreea de Sud

Autor:  | Publicat în:  LG 2.197 ori
<b>Telefonul LG SU100 lansat in Coreea de Sud</b>LG a lansat un nou telefon mobil in Coreea de Sud, modelul SU100, care va tenta cu siguranta publicul local, avand in vedere faptul ca suporta servicii de televiziune mobila si include un display impresionant. LG SU100 soseste cu o camera de 3 megapixeli,...

LG a lansat un nou telefon mobil in Coreea de Sud, modelul SU100, care va tenta cu siguranta publicul local, avand in vedere faptul ca suporta servicii de televiziune mobila si include un display impresionant.

LG SU100 soseste cu o camera de 3 megapixeli, display touchscreen OLED cu diagonala de 3 inchi, roaming global si Bluetooth. El va receptiona canale de televiziune cu ajutorul antenei S-DMB TV, iar printre specificatiile sale se numara si un soft pentru administrarea programului personal (Frankin Planner).

Noul handset va sosi si cu un dictionar electronic si il veti putea achizitiona prin operatorul SK Telecom la pretul de aproximativ 500 de dolari.

Sursa: Crunchgear.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×