Google cumpără compania Flutter, integrează tehnologii asociate recunoașterii de gesturi În portofoliu

Autor:  | Publicat în:  Google 715 ori
<b>Google cumpără compania Flutter, integrează tehnologii asociate recunoașterii de gesturi În portofoliu</b>Google a trecut la cumpărături de toamna și pe lista sa se afla Flutter, o companie care se ocupă cu recunoașterea de gesturi. E vorba despre o tehnologie ce aduce cu Kinect, se pare, iar această companie este un startup. &nbsp; &nbsp; Suma...

Google a trecut la cumpărături de toamna și pe lista sa se afla Flutter, o companie care se ocupă cu recunoașterea de gesturi. E vorba despre o tehnologie ce aduce cu Kinect, se pare, iar această companie este un startup.

Suma tranzacției nu a fost încă dezvăluită, iar CEO-ul Flutter, Navneet Dalal a afirmat că visul acestei firme era de a dezvolta o tehnologie de recunoaștere a gesturilor care să fie eficienta în consum și în utilizare. Flutter s-a ocupat de integrarea sistemelor de recunoaștere a gesturilor în aplicații populare ca iTunes, Chrome, Pandora sau Netflix.

Ideea controlului device-urilor prin gesturi complexe a apărut de ceva vreme și așteptam cu toții o alternativă la Kinect pentru telefoane și tablete. Există deja câteva proiecte și accesorii third party, dar o soluție oficială Google va fi întotdeauna mai bine primită, mai ales dacă e legată la Google Glasses.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×