Ceasul inteligent Google Nexus Gem ar putea fi lansat pe 31 octombrie, odată cu Android 4.4

1.716 ori
<b>Ceasul inteligent Google Nexus Gem ar putea fi lansat pe 31 octombrie, odată cu Android 4.4</b>Din câte se pare, compania Google este pregătită să anunțe oficial Android 4.4 KitKat, și odată cu acest update va lansa și noi device-uri. Este vorba despre Nexus 5 și tableta Nexus 10, dar am putea avea parte și de o lansare surpriză - un...

Din câte se pare, compania Google este pregătită să anunțe oficial Android 4.4 KitKat, și odată cu acest update va lansa și noi device-uri. Este vorba despre Nexus 5 și tableta Nexus 10, dar am putea avea parte și de o lansare surpriză - un smartwatch.

Un device numit Gem s-ar putea lansa odată cu Android 4.4 KitKat, în cadrul unui eveniment “masiv” programat pentru 31 octombrie. Acest zvon vine din partea co-fondatorului site-ului AndroidPolice, Artem Russakovskii.

Presupusul Google Gem, dacă intr-adevăr va fi dezvăluit, s-ar putea transforma intr-o lansare de zile mari. Toate marile companii au inceput să producă ceasuri smart, fie că vorbim de Samsung Gear sau Sony Smart Watch.

V-ar încânta un astfel de device produs de Google?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×