HTC One câștiga 3 premii la T3 Gadget Awards

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.330 ori
<b>HTC One câștiga 3 premii la T3 Gadget Awards</b>HTC One primește din nou distincții, de această dată din partea publicației T3, care i-a oferit 3 premii. Acestea au fost oferite în cadrul T3 Gadget Awards, iar handsetul a întrecut rivali că iPhone 5 sau Galaxy S4. &nbsp; Modelul HTC a...

HTC One primește din nou distincții, de această dată din partea publicației T3, care i-a oferit 3 premii. Acestea au fost oferite în cadrul T3 Gadget Awards, iar handsetul a întrecut rivali că iPhone 5 sau Galaxy S4.

Modelul HTC a câștigat premiul pentru "Gadgetul anului 2013" și un premiu pentru design. Samsung, Apple, Google și Sony au primit și ele trofee cu ocazia premierii organizate la Londra. Apple a câștigat titlul de "Tableta anului" pentru iPad Mini și "Computerul anului" pentru MacBook Air în varianta de 11 inch.

Sony a primit premii pentru camera digitală și televizorul anului, iar Google a luat trofeul pentru inovație, premiat fiind Google Glass. Samsung a fost numit "Brandul tech al anului", iar saltul lui Felix Baumgartner din spațiu a fost considerat "Momentul tech al anului". Ce părere aveți despre aceste distincții și cât de bine se reflectă ele în realitate?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×