HTC One câștiga 3 premii la T3 Gadget Awards

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.369 ori
<b>HTC One câștiga 3 premii la T3 Gadget Awards</b>HTC One primește din nou distincții, de această dată din partea publicației T3, care i-a oferit 3 premii. Acestea au fost oferite în cadrul T3 Gadget Awards, iar handsetul a întrecut rivali că iPhone 5 sau Galaxy S4. &nbsp; Modelul HTC a...

HTC One primește din nou distincții, de această dată din partea publicației T3, care i-a oferit 3 premii. Acestea au fost oferite în cadrul T3 Gadget Awards, iar handsetul a întrecut rivali că iPhone 5 sau Galaxy S4.

Modelul HTC a câștigat premiul pentru "Gadgetul anului 2013" și un premiu pentru design. Samsung, Apple, Google și Sony au primit și ele trofee cu ocazia premierii organizate la Londra. Apple a câștigat titlul de "Tableta anului" pentru iPad Mini și "Computerul anului" pentru MacBook Air în varianta de 11 inch.

Sony a primit premii pentru camera digitală și televizorul anului, iar Google a luat trofeul pentru inovație, premiat fiind Google Glass. Samsung a fost numit "Brandul tech al anului", iar saltul lui Felix Baumgartner din spațiu a fost considerat "Momentul tech al anului". Ce părere aveți despre aceste distincții și cât de bine se reflectă ele în realitate?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×