Google Glass "eyes-on" la standul QuickMobile din Băneasa Mall; Detalii despre preț și lansare În România! (Video)

2.350 ori
<b>Google Glass "eyes-on" la standul QuickMobile din Băneasa Mall; Detalii despre preț și lansare În România! (Video)</b>Deși am testat cam orice mișca pe piața de telefoane și tablete, cumva mi-a scăpat până acum Google Glass. Ei bine, astăzi am avut ocazia de a testa faimosul headset, care a fost expus la standul QuickMobile.ro din Băneasa Mall, lângă Atrium....

Deși am testat cam orice mișca pe piața de telefoane și tablete, cumva mi-a scăpat până acum Google Glass. Ei bine, astăzi am avut ocazia de a testa faimosul headset, care a fost expus la standul QuickMobile.ro din Băneasa Mall, lângă Atrium. Acolo a fost prezent și Sorin Brotnei, membru al trupei Akcent, care a prezenta funcțiile acestui device în clipul de mai jos.

Am probat și eu această pereche de ochelari smart, după cum puteți vedea în fotografii și trebuie să vă spun că interfața e foarte interesantă, în ideea că avem un UI semitransparent. Să vă explic conceptul: în funcție de unghiul în care privești poți vedea UI-ul sau imaginea din fața ta, lumea reală. Vei interacționa cu acest device făcând swipe pe rama ochelarilor, în genul mișcărilor pe care le faceți în interfața unui ceas Samsung Gear.

Google Glass

De obicei un swipe în jos închide aplicația sau headsetul, iar swipe-urile laterale vă duc printre meniuri și opțiuni. Cu comanda vocală "OK Glass" veți activa căutarea vocală, cu care puteți afla vremea, restaurante de lângă voi, primi ghidare pe harta și afla informații despre orice doriți. Am observat și că ochelarii au parte și de un soi de recunoaștere în timp real a informației din jur, detectând emblema Quickmobile drept retailer și recunoscând și logo-ul Sony de pe un telefon aflat în raza lor vizuală.
​

Google Glass

Am realizat și o fotografie cu camera incorporata, pur și simplu spunând "take a picture". în cele câteva minute de folosire, ochelarii au pierdut cam 4% din baterie și s-au încins destul de rău, dar ei sunt comozi, trebuie să recunosc. Atașată la Google Glass a fost și o cască, după cum se vede în imagini, cu rol de feedback acustic. Acel cub transparent din sticla este modul prin care se livrează UI-ul lui Glass și îl puteți potrivi în dreptul privirii voastre.

Din câte am aflat de la persoanele de la stand, Google Glass va fi disponibil comercial în cantități limitate la noi, dar de abia din 2015 și se vehicula un preț de 7000 de lei.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×