Google I/O 2013 ne-ar putea aduce doar un Nexus 4 de 32 GB cu LTE și atât

1.509 ori
<b>Google I/O 2013 ne-ar putea aduce doar un Nexus 4 de 32 GB cu LTE și atât</b>Luna viitoare are loc Google I/O 2013, eveniment în cadrul căruia suntem 99.99% siguri că vom vedea Android 5.0 Key Lime Pie, tableta Nexus 7 2 și poate și un nou smartphone. Ei bine, se pare că trebuie să ne temperăm entuziasmul, deoarece surse...

Luna viitoare are loc Google I/O 2013, eveniment în cadrul căruia suntem 99.99% siguri că vom vedea Android 5.0 Key Lime Pie, tableta Nexus 7 2 și poate și un nou smartphone. Ei bine, se pare că trebuie să ne temperăm entuziasmul, deoarece surse apropiate de Google afirmă că doar un telefon va fi prezentat la evenimentul Google.

și nici măcar nu e vorba de vreun X Phone de la Motorola, de un Nexus 5 sau de o surpriză de la HTC sau Samsung. Este doar o versiune de Nexus 4 cu 32 GB spațiu de stocare și LTE, conform surselor. Informațiile vin de la SidTech, care citează apropiați ai celor de la Google și sincer mi se pare incredibil că gigantul motoarelor de căutare ar organiza un eveniment atât de modest, la capitolul lansări hardware.

La urma urmei, dacă vom avea un Android nou, ar fi păcat să nu avem și un terminal nou pe care să fi el expus, nu-i așa? Asta dacă nu cumva primim Jelly Bean Android 4.3 de această dată... Interesant este că nu s-a menționat nimic legat de o tabletă, deși analiștii dau drept sigur un nou Nexus 7 cu rezoluție Full HD și procesor superior. Vom afla mai multe pe 15 mai, atunci când debutează I/O 2013.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×