Google Își aduce căutarea vocală evoluată pe aplicația sa de căutare de pe iOS (Video)

1.084 ori
<b>Google Își aduce căutarea vocală evoluată pe aplicația sa de căutare de pe iOS (Video)</b>într-un afront suprem, gigantul motoarelor de căutare își va aduce tehnologia de căutare vocală de ultimă oră pe aplicația sa de căutare de pe iOS. Căutarea vocală exista deja în aplicația Google de pe iOS de ceva timp, dar acum are parte de...

într-un afront suprem, gigantul motoarelor de căutare își va aduce tehnologia de căutare vocală de ultimă oră pe aplicația sa de căutare de pe iOS. Căutarea vocală exista deja în aplicația Google de pe iOS de ceva timp, dar acum are parte de aportul tehnologiei legate de Google Now, deși rețineți, trebuie să subliniez că asta NU înseamnă că Google Now vine pe iOS.

Teste recente au arătat că soluția Google este mai eficientă, mai prietenoasă și mai rapidă decât Siri, deci Apple e depășită la ea acasă, ca să zic așa. Nouă funcție va sosi cel mai probabil că o actualizare pentru aplicația Google, pe care o puteți deja descarca. Prin VoiceSearch pe iOS veți putea găsi informații despre poziția pe hartă, informații meteo, detalii despre diferite persoane sau subiecte, folosind Google Knowledge Graph. în cea mai nouă versiune de Google Search pentru iOS și Android nu numai că veți rosti întrebarea cu voce tare, dar veți primi cu o voce clară și răspunsul.

Pe viitor l-am putea vedea și pe Google Now pe iOS, dar nu s-a intrat în acest teritoriu, fiind folosit doar Google Knowledge Graph deocamdată. Ar fi interesant că metoda de căutare Google să se îmbine cumva cu Siri, pentru funcționarea mai bună a amandorura.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×