Lenovo anunță tableta ThinkPad Tablet 2 cu Windows 8, CPU Intel

1.547 ori
<b>Lenovo anunță tableta ThinkPad Tablet 2 cu Windows 8, CPU Intel</b>Lenovo a anunțat astăzi oficial prima sa tableta Windows 8 cu CPU Intel, ThinkPad Tablet 2. Terminalul vine cu un digitizer opțional și stylus, plus versiuni 3G și modele 4G. în plus, tableta are parte de funcții de securitate îmbunătățite,...

Lenovo a anunțat astăzi oficial prima sa tableta Windows 8 cu CPU Intel, ThinkPad Tablet 2. Terminalul vine cu un digitizer opțional și stylus, plus versiuni 3G și modele 4G. în plus, tableta are parte de funcții de securitate îmbunătățite, inclusiv un scanner de amprente și tehnologii de management IT.

ThinkPad Tablet 2 este văzut ca următoarea generație de PC-uri Lenovo, adaptate la experiența Windows 8 și dezvoltate în parteneriat cu Microsoft. Astfel, ThinkPad Tablet 2 e prezentat ca un efort comun al Lenovo, Microsoft și Intel, aceasta din urmă companie furnizând un procesor Atom dintr-o generație nouă. Tableta măsoară doar 9.8 mm în grosime, cântărește mai puțin de 600 de grame și oferă un ecran de 10.1 inch cu rezoluție HD.

Lenovo ThinkPad Tablet 2

Vor exista și o tastatură și un dock special pentru ThinkPad Tablet 2, care transforma tableta în laptop, dacă vreți. Noul model are parte și de un port full USB, camera frontală și în partea din spate, posibilitatea de a realiza videoconferințe, port HDMI și microfon pentru anulare a zgomotului de fond. Lenovo pregătește și o suită de produse pentru acest terminal, precum garanții mai lungi, servicii de criptare și securizare și accesorii speciale. Tableta va fi disponibilă odată cu Windows 8 în octombrie.

Lenovo ThinkPad Tablet 2

Lenovo ThinkPad Tablet 2

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×