HTC Endeavor C2, un nou model ajuns pe web sub formă de specificatii; Ar putea fi HTC One X+

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.316 ori
<b>HTC Endeavor C2, un nou model ajuns pe web sub formă de specificatii; Ar putea fi HTC One X+</b>HTC nu a avut rezultate financiare prea grozave în ultimele 2 trimestre, ceea ce e mare păcat, mai ales că seria One arata și se mișcă foarte bine. Acum e important să vedem ce mutări va mai face compania taiwaneză și se tot zvonește că ar...

HTC nu a avut rezultate financiare prea grozave în ultimele 2 trimestre, ceea ce e mare păcat, mai ales că seria One arata și se mișcă foarte bine. Acum e important să vedem ce mutări va mai face compania taiwaneză și se tot zvonește că ar pregăti un HTC One X+, care a tot ajuns pe web sub formă de benchmark-uri și teste recent. Acum avem și o serie de specificatii pentru un model misterios HTC Endeavor C2, ce pare a fi același telefon One X+, dar cu un alt nume de cod.

Noul model C2 va avea un chipset Nvidia Tegra 3+ cu frecvența de 1.7 GHz, exact cum ne așteptam de la HTC One X+. Sursele afirmă și că acest terminal va avea o baterie mai bună decât One X-ul standard, dar nu e încă sigur dacă va fi vorba de o capacitate mai mare a bateriei, sau de administrare mai bună a energiei. O altă informație disponibilă este că telefonul va avea și alte opțiuni de culoare decât cele ale lui One X.

în cele din urmă aflăm și că terminalul ar putea sosi cu noi aplicații și servicii, precum HTC Watch 2, aplicație pentru streaming video, eventual și o nouă versiune de Sense și un serviciu de gaming HTC, cine știe? știu că taiwanezii aveau în pregătire un astfel de serviciu de ceva vreme și ar fi interesant să îl vedem lansat cu această ocazie.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×