Google Nexus 6P este acum oficial, porneşte de la preţul de 650 euro şi are un corp metalic

1.724 ori
<b>Google Nexus 6P este acum oficial, porneşte de la preţul de 650 euro şi are un corp metalic</b>Google a anunţat astăzi pe l&acirc;ngă telefonul Nexus 5X produs de LG şi modelul Huawei Nexus 6P, adevăratul flagship Android 6.0 Marshmallow. Noul venit impresionează plăcut prin corpul metalic şi precomenzile sale &icirc;ncep de azi. &nbsp;...

Google a anunţat astăzi pe lângă telefonul Nexus 5X produs de LG şi modelul Huawei Nexus 6P, adevăratul flagship Android 6.0 Marshmallow. Noul venit impresionează plăcut prin corpul metalic şi precomenzile sale încep de azi.

Acest terminal este mai degrabă un phablet, având un ecran de 5.7 inch cu panou AMOLED şi rezoluţie Quad HD. Smartphone-ul integrează şi difuzoare frontale şi măsoară 7.3 mm în grosime. În spate se afla o cameră de 12.3 megapixeli, cu pixeli de 1.55 microni şi o deschidere F/2.0, plus blitz dual LED şi suport pentru filmare 4K. Camera selfie nu sună deloc rău, cu rezoluţie de 8 megapixeli, pixeli de 1.4 microni şi deschidere F/2.4.

Huawei Nexus 6P

Telefonul aduce şi un senzor pentru amprente în spate şi o baterie de 3450 mAh, chiar mai mare decât cea de pe Nexus 6. Jos se afla un port USB type C, care aduce încărcare rapidă nativă, 10 minute de alimentare însemnând 7 ore de utilizare. "Creierul" noului venit este un procesor Snapdragon 810, în varianta 2.1, cea mai bine "răcită" ca să zicem astfel şi la pachet avem şi 3 GB RAM.

Există şi o variantă de stocare de 128 GB, pe lângă cele de 32 şi 64 GB, se pare, iar telefonul va sosi în nuanţe că aluminiu, grafit, frost sau auriu. Aflaţi că pe piaţa din Europa preţurile vor fi de 650, 700 sau 800 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×