Google anunţă oficial telefonul Nexus 5X, produs de LG şi dotat cu senzor de amprente Nexus Imprint, CPU Snapdragon 808

1.692 ori
<b>Google anunţă oficial telefonul Nexus 5X, produs de LG şi dotat cu senzor de amprente Nexus Imprint, CPU Snapdragon 808</b>Google a anunţat oficial telefonul Nexus 5X astăzi, dar şi modelul Nexus 6P. Primul este produs de către LG şi avem detalii despre el mai jos. Toate specificaţiile care au apărut &icirc;n zvonuri &icirc;n ultima lună s-au adeverit si se pare ca si...

Google a anunţat oficial telefonul Nexus 5X astăzi, dar şi modelul Nexus 6P. Primul este produs de către LG şi avem detalii despre el mai jos. Toate specificaţiile care au apărut în zvonuri în ultima lună s-au adeverit si se pare ca si randarile erau reale.

Terminalul costă 379 de dolari în versiunea de 16 GB şi 429 de dolari în cea 32 GB şi poate fi comandat din Google Store pentru început. Google a ţinut să menţioneze că va avea ca  parteneri retaileri şi operatori care vor vinde acest produs. Terminalul aduce un procesor hexa core Snapdragon 808, 2 GB RAM LPDDR3 şi un display Full HD de 5.2 inch cu protecţie Gorilla Glass 3.

LG Nexus 5x

La bord avem 16 sau 32 GB stocare şi în spate se afla o cameră de 12.3 megapixeli cu deschidere F/2.0, pixeli de 1.55 microni şi autofocalizare laser, în vreme ce pentru selfie avem o cameră de 5 megapixeli cu deschidere F/2.2. Evident, platforma de la bord este Android 6.0 Marshmallow, iar telefonul măsoară 7.9 mm în grosime şi cântăreşte 136 de grame. Remarcăm includerea unui port USB Type-C în zona inferioară, cu suport pentru încărcare rapidă.

Am aflat şi că acestui telefon îi lipseşte stabilizarea optică şi la bord se afla o baterie de 2700 mAh, plus un scanner de amprente în spate, sub camera. Cu acest scanner, prin tehnologia Nexus Imprint vă veţi putea loga în aplicaţiile suportate, dar şi deblocă terminalul şi probabil realiza şi plăti.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×