HTC Nexus Sailfish primeşte 4 noi randări azi şi un posibil nume comercial: Nexus 5P

1.818 ori
<b>HTC Nexus Sailfish primeşte 4 noi randări azi şi un posibil nume comercial: Nexus 5P</b>Cu câteva zile în urmă apărea de nicăieri parcă un presupus design comun pentru modelele HTC Nexus 2016, adică Sailfish şi Marlin. Designul se remarcă prin faptul că o treime din spate era fabricat din sticlă, iar acum un utilizator Reddit ar fi generat..

Cu câteva zile în urmă apărea de nicăieri parcă un presupus design comun pentru modelele HTC Nexus 2016, adică Sailfish şi Marlin. Designul se remarca prin faptul că o treime din spate era fabricat din sticlă, iar acum un utilizator Reddit ar fi generat alte câteva randări pornind de la cea iniţială.

El şi-a imaginat telefonul privit din faţă şi spate, pe alb, gri sau roşu, cu corp metalic unibody si decupaj de antena jos. A apărut odată cu aceste randări şi un posibil nume comercial Nexus 5P, care pare destul de plauzibil pentru varianta de telefon HTC Nexus a anului 2016. Nu ştiu de ce, dar parţial îmi aminteşte de iPhone 3G şi 3GS acest design, mai ales privit din spate.

Evident privim cu precauţie aceste scăpări, pentru că aşteptăm noile modele Nexus de abia la mijlocul toamnei, deci mai e până atunci. Personal mă intrigă acele orificii de lângă camera şi mărimea senzorului foto, ce pare cam modest. Scannerul de amprente în schimb e supradimensionat. Aşteptaţi-vă să vedeţi alte zeci de imagini 3D pentru Nexus 5P.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×