Google+ Collections este anunțat oficial; o nouă metodă de grupare a postărilor după anumite interese

Autor:  | Publicat în:  Google 463 ori
<b>Google+ Collections este anunțat oficial; o nouă metodă de grupare a postărilor după anumite interese</b>Ieri vă vorbeam despre decizia Google de a lansa o nouă funcție pentru platforma de socializare Google+, și anume Collections, iar astăzi avem ocazia să aflăm mai multe despre acest feature prin intermediul companiei ce tocmai a &icirc;nceput...

Ieri vă vorbeam despre decizia Google de a lansa o nouă funcție pentru platforma de socializare Google+, și anume Collections, iar astăzi avem ocazia să aflăm mai multe despre acest feature prin intermediul companiei ce tocmai a început introducerea sa pentru o serie de utilizatori ai rețelei.

În primul rând ni se comunică faptul că Google+ Collections este o nouă metodă de grupare a postărilor noastre după anumite interese. Astfel, în momentul postării unei imagini o vom putea introduce într-o categorie de subiecte ca și tehnologie, muzică, filme, sau orice alt domeniu care ne pasionează.

Aceste colecții vor putea fi setate pe modul public, privat, sau doar pentru câteva persoane din lista de prieteni. Aflăm că noua funcție sosește în aplicația Android dedicată, cât și pe platforma web, urmând ca în pe viitor să fie introdusă și pe terminalele ce rulează sistemul de operare iOS. Pentru a beneficia de Google+ Collections este necesară actualizare aplicației deja instalate pe telefon.

Câteva colecții pot fi văzute aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×