Google+ se modernizează: la liber pentru toată lumea și câteva funcții noi adăugate

Autor:  | Publicat în:  Google 1.285 ori
<b>Google+ se modernizează: la liber pentru toată lumea și câteva funcții noi adăugate</b>Google+ se pregătește să își atingă maturitatea sau, ca să nu exagerăm, pubertatea deocamdată, lansând câteva funcții foarte utile. Serviciul de socializare are deja 90 de zile de existență și zvonurile afirmă că produsul Google nu o duce...

Google+ se pregătește să își atingă maturitatea sau, ca să nu exagerăm, pubertatea deocamdată, lansând câteva funcții foarte utile. Serviciul de socializare are deja 90 de zile de existență și zvonurile afirmă că produsul Google nu o duce chiar atât de bine ca la început, buzz-ul inițial fiind pierdut.

Ei bine, iată că Google anunță azi implementarea a 9 noi funcții în Google+. Printre acestea se numără mult-dorita modalitate de căutare, pe care o așteptam de ceva timp pe handset. Acum, Google+ vă permite să căutați atât persoane, cât și posturi și toate acestea folosind bara de căutare din partea superioară.

Puteți realiza și o filtrare a rezultatelor, afișând cele mai recente posturi de exemplu. în plus, căutarea va integra și funcția Sparks, încă incomplet dezvoltată. Google+ a anunțat și o evoluție de la faza de test la beta și cu această ocazie înscrierile sunt deschise pentru toată lumea. Probabil cel mai important upgrade l-a avut funcția Hangouts, serviciul de chat în "multiplayer" care a avut succes până acum.

Printre noutățile aduse se număra posibilitatea de a realiza un Hangout de pe un terminal mobil, aplicația Google+ de pe Android primind acest upgrade și cel iOS fiind pe drum. Tot prin Hangouts puteți face screensharing acum, arătând și altora ce se vede pe ecranul dumneavoastră și mai aveți și Sketchpad, pentru a face schițe rapide sau desene. în plus, puteți face sharing prin Google Docs sau crea un Hangout public.

Voi ați încercat aceste noi funcții și dacă da, cum vi se par?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×