Samsung "Împrumută" Bada OS și altor producători de terminale

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.491 ori
<b>Samsung "Împrumută" Bada OS și altor producători de terminale</b>Probabil că succesul celor de la Samsung cu propriul OS bada a făcut destule valuri încât să devină interesați și alți producători de hardware. Aparent, Samsung își va deschide platforma și altor companii și dezvoltatori, începând cu 2012....

Probabil că succesul celor de la Samsung cu propriul OS bada a făcut destule valuri încât să devină interesați și alți producători de hardware. Aparent, Samsung își va deschide platforma și altor companii și dezvoltatori, începând cu 2012.

Wall Street Journal afirmă că această inițiativă este un semn că Samsung încearcă să nu mai fie dependentă de Android și să își creeze propriul ecosistem și o listă solidă de parteneri. Samsung are chiar intenția să implementeze Bada și pe terminale ce nu sunt telefoane, precum televizoare. E interesant să aflăm această veste după ce cu câteva zile în urma reprezentanții companiei asiatice negau vehement planurile de dezvoltare ale unei tablete Bada.

în acest moment, acest OS deține 1.9% din piață, conform cifrelor Gartner, ceea ce nu reprezintă prea mult pe o piață atât de mare și aglomerată. Următorul pas pentru a atinge succesul cu Bada ar fi o lansare în Statele Unite, afirmă Niel Mawston, analist în cadrul Strategy Analytics. Aceasta este piața cu cei mai puternici dezvoltatori și cei mai pasionați consumatori, deci dacă ai cucerit SUA, piața mondială este a ta, practic.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×