Motorola ATRIX 2 ni se dezvăluie În imagini și cu câteva detalii

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.676 ori
<b>Motorola ATRIX 2 ni se dezvăluie În imagini și cu câteva detalii</b>în epoca post achiziție Google, Motorola începe încet-încet să se pregătească de lansarea a noi produse. De curând am văzut o imagine cu o viitoare tabletă de 7 inchi și astăzi descoperim și câteva informații și imagini ale lui Motorola...

în epoca post achiziție Google, Motorola începe încet-încet să se pregătească de lansarea a noi produse. De curând am văzut o imagine cu o viitoare tabletă de 7 inchi și astăzi descoperim și câteva informații și imagini ale lui Motorola ATRIX 2.

Urmașul unui smartphone marketat drept "cel mai puternic terminal de pe piață" la momentul lansării, ATRIX 2 va fi cunoscut sub numele de cod Edison, cel puțin pentru început. Telefonul nu va fi unul LTE cum speram, dar ceea ce știm este că se va lansa cu un procesor dual core de 1.2 sau 1.5 GHz (TI OMAP) și va incorpora și o cameră de 8 megapixeli cu suport pentru captură video HD 1080p.

OS-ul sau va fi Android Gingerbread 2.3.5, iar handsetul nu are încă o dată clară de lansare, deși în perioada Zilei Recunoștiinței ar fi un produs bine vândut. întrebarea e: cum rămâne cu Droid 3, Droid HD și alte modele Motorola Droid care vor coexista pe piața către finalul acestui an? Ce anume îl va diferenția pe acest nou sosit ATRIX 2?

Motorola ATRIX 2 ni se dezvăluie În imagini și cu câteva detalii

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×