Google primeste trafic enorm prin iPhone

1.059 ori
<b>Google primeste trafic enorm prin iPhone</b>Atunci cand pana si cei de la Google sunt impresionati de traficul adus de pagina sa de cautari prin intermediul unui anumit terminal, acest lucru inseamna cu siguranta ceva. Vorbim despre iPhone si faptul ca terminalul Apple a adus un trafic impresionant...

Atunci cand pana si cei de la Google sunt impresionati de traficul adus de pagina sa de cautari prin intermediul unui anumit terminal, acest lucru inseamna cu siguranta ceva. Vorbim despre iPhone si faptul ca terminalul Apple a adus un trafic impresionant pentru Google.

Seful sectiunii mobile Google a afirmat intr-un interviu recent ca i-a rugat pe inginerii companiei sa verifice logurile din nou, atunci cand datele aratau ca iPhone aducea de 50 de ori mai mult trafic decat orice alt terminal mobil. Acelasi oficial al gigantului motoarelor de cautare a afirmat ca, daca si restul producatorilor de handseturi continua pe aceeasi cale, cautarea mobila o va depasi pe cea desktop foarte curand.

Cu produse ca S60 touch si Google Android, pe care le asteptam in 2008, am putea afirma ca predictia reprezentantului Google s-ar putea adeveri foarte curand. Este interesant de observat ca pe aceasta cale Google face reclama companiei Apple, cu care va concura odata cu lansarea mult-asteptatelor terminale bazate pe Android. Ramane de vazut cum vor mai arata statisticile dupa lansarea handsetului produs de Google si partenerii sai.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×