Noi randări sosite pe web ne arată nuanța de culoare Space Black pentru iPhone 7

2.244 ori
<b>Noi randări sosite pe web ne arată nuanța de culoare Space Black pentru iPhone 7</b>În urmă cu ceva timp aflam despre posibilitatea ca Apple să vină cu o nouă variantă de culoare odată cu lansarea lui iPhone 7, nuanță de albastru închis ce arată cu totul și cu totul special în randările 3D văzute. Astăzi însă, se aduce în discuție o nouă

În urmă cu ceva timp au apărut pe net și zvonuri care indicau faptul că Apple urmează a introduce o nouă nuanță de culoare odată cu debutul lui iPhone 7. Se vorbea despre o nuanță de albastru închis care aparent ar urma să înlocuiască celebrul Space Grey de pe modelele actuale existente pe piață, și pe care o admiram în fotografii 3D prin intermediul artistului grafic Martin Hajek.

Astăzi însă apar informații care susțin că de fapt este vorba despre o culoare numită Space Black - așadar negru în toată regula. Cu scopul de a ne face o idee cu privire la această culoare, primim din partea unor alți artiști câteva randări interesante, unele pe care le puteți vedea în cadrul acestui articol. 

Remarcăm și o reprezentare 3D ceva mai diferită ce implică un smartphone iPhone 7 cu spate din sticlă, un element de design care din păcate nu va fi întâlnit pe noul iPhone și asta pentru că Apple are de gând să păstreze carcasa unibody din metal. Desigur, vom primi în continuare și alte variante de culoare pentru iPhone 7 și pentru varianta sa Plus, printre acestea numărându-se popularul Rose Gold și Silver.

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×